preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Obavijest, zaštita osobnih podataka

 

Za sve objavljene informacije i fotografije na web stranicama Osnovne škole Dalj postoje pisane suglasnosti za njihovo objavljivanje sukladno Općoj direktivi o zaštiti osobnih podataka. Svako neovlašteno preuzimanje fotografija i sadržaja s ove web stranice nije dopušteno.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 1. 2012.

Ukupno: 320867
Međunarodni projekt Health Fair

Tijekom školske godine 2013./14. Osnovna škola Dalj uključila se u međunarodni projekt Health Fair (Sajam zdravlja), u sklopu kojega su učenici lanjskih 7.b i 8.b razreda obrađivali šest zadanih tema, i to na dodatnoj nastavi iz engleskog jezika te na susretima školske zadruge.

Teme su pokrivale područja osobne higijene, tradicionalne hrane, ravnoteže između prerađene i cjelovite hrane, prevencije spolno prenosivih bolesti, kvalitete okoliša u mjestu življenja te važnosti okoliša za zdravlje adolescenata. Nakon upoznavanja s temama kroz radionice, slijedila je izrada konkretnih materijala (postera, brošura, tradicionalnih kolača, recepata, stripova, jednog foto-stripa i slično), pri čemu su organizatori natječaja za svaki od dostavljenih kreativnih materijala dijelili bodove.

Na natječaju je sudjelovalo ukupno 13 osnovnih iz srednjih škola iz četiri europske države: Hrvatske, Njemačke, Poljske te Rumunjske koja je ujedno bila i domaćin.

Nakon što je projekt završio, u rujnu 2014., domaćini su nas obavijestili kako je u toj konkurenciji upravo OŠ Dalj osvojila prvo mjesto. S tim u svezi, naša je škola predstavljena na tzv. Sajmu zdravlja u rumunjskom gradu Ploieştiju, gdje su domaćini, Srednja škola I. L. Caragiale, uz izložbu svih pristiglih radova čak pripremili i tradicionalne slavonske kolače prema receptima koje su napisali učenici 8.b razreda. O izložbi i samom tijeku projekta svjedoči i nekoliko sljedećih fotografija.

Projekti
Projekt KOZMOS

Više o projektu KOZMOS možete pročitati ovdje.


Društvene mreže OŠ Dalj

Polasci autobusa za učenike putnike

 

_  _  _  _  _ 🚌


Način rada za stranke

 

Molimo stranke da svoje upite i zahtjeve Školi dostave prvenstveno putem e-pošte na adresu                  ured@os-dalj.skole.hr, ili kontaktiraju Školu na brojeve telefona:

ravnatelj 031/592-155, tajništvo 031/590-195.

Stranke pri dolasku u Školu trebaju pozvoniti na ulaznim vratima te pričekati upute zaposlenika.

 

adresa elektroničke pošte za primanje pismena:

ured@os-dalj.skole.hr

 


Biciklijada 💙

 

Prisjetimo se i jedne naše prošle biciklijade, 2020.! 🚲😄


Podsjetnik roditeljima

 

Poštovani roditelji, u slučaju pojave simptoma bilo kakve zarazne bolesti kod Vašeg djeteta, osobito koji upućuju na moguću zarazu COVID-19:

  • povišena tjelesna temperatura (pod pazuhom >37,2°C)
  • simptomi respiratorne bolesti - kašalj, poteškoće u disanju, grlobolja
  • poremećaj osjeta njuha i okusa
  • gastrointestinalne smetnje (proljev, povraćanje i bol u trbuhu, posebno kod manje djece)

potrebno je dijete ostaviti kod kuće, te nazvati telefonom izabranog liječnika obiteljske medicine/pedijatra i razrednika Vašeg djeteta.

Roditelj može opravdati izostanak djeteta s nastave koji traje do tri radna dana.

Opravdanost izostanka s nastave, zbog zdravstvenih razloga, u trajanju duljem od tri radna dana uzastopno dokazuje se liječničkom potvrdom.


 ​


 


Upisi u srednju školu

TražilicaKalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Časopisi


Korisni linkovi

Savjetodavne linije

preskoči na navigaciju