preskoči na sadržaj

Osnovna škola Dalj od školske godine 2016./2017. uvodi sustav e-Dnevnik. Sustav e-Dnevnik zamijenit će dosadašnje "papirnate" imenike i dnevnike.

Novi sustav omogućit će svim korisnicima, učiteljima, učenicima i roditeljima jednostavniji način rada i lakšu dostupnost svih informacija o ocjenama, bilješkama, pisanim provjerama, izostancima, vladanju učenika i ostalim informacijama važnim za obrazovanje. Iako će uvođenjem e-Dnevnika komunikacija roditelja i učitelja biti olakšana, a informacije lakše dostupne, to ne znači da roditelji i dalje nemaju dužnost osobno redovito dolaziti u školu na informacije. 

e-Dnevnik za učenike je web aplikacija koja omogućava učenicima pregled ocjena, izostanaka i bilježaka koje su upisali nastavnici u e-Dnevnik sustav. Osim računalne verzije, aplikacija je prilagođena i za mobilne uređaje kako bi učenicima omogućila lakšu dostupnost i preglednost bilo kada i na bilo kojem mjestu. Učenici se prijavljuju sa svojim elektroničkim identitetom (npr. ivo.ivic@skole.hr) u sustavu AAI@Edu.hr na adresi https://ocjene.skole.hr. Elektronički identitet učenici dobivaju u školi od administratora imenika (tajnica).

Upute za korištenje e-Dnevnika za učenike su dostupne ovdje.

e-Dnevnik za roditelje je web aplikacija koja roditeljima omogućava uvid u osobne podatke, ocjene, izostanke, bilješke, planirani raspored pisanih zadaća i ostale podatke o djetetu koje su predmetni nastavnici i razrednik unijeli u e-Dnevnik. Podaci su prikazani s vremenskim odmakom od 48 sati iz pedagoških razloga.

Pristup aplikaciji omogućen je roditeljima učenika čije škole koriste e-Dnevnik. Roditelji e-Dnevniku za roditelje mogu pristupiti na mrežnoj stranici https://ocjene.skole.hr.

Pristup je dozvoljen korisnicima s elektroničkim identitetom u sustavu NIAS (e-Građani). Korisnički identitet može zatražiti svaki građanin u poslovnicama FINA-e. Roditelji koji su prijavljeni u sustav e-Građani i žele koristiti ovu uslugu moraju razredniku dostaviti svoj OIB. Uvid u podatke djeteta moguć je pod uvjetom da je razrednik u e-Dnevniku ispravno evidentirao dodatne podatke o roditeljima.
 
Više informacija o projektu e-Građani i korištenju osobnog elektroničkog identiteta potražite ovdje.

Upute za korištenje sustava za roditelje nalaze se ovdje.

Obavijest o načinu rada za stranke

 

Obzirom na potrebu pravovremenog reagiranja uslijed širenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, molimo stranke da svoje upite i zahtjeve Školi dostave prvenstveno putem e-pošte na adresu ured@os-dalj.skole.hr, ili kontaktiraju Školu na brojeve telefona: ravnatelj 031/592-155, tajništvo 031/590-195, ukoliko dolazak u Školu nije neophodan.

 


TražilicaKalendar
« Travanj 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji


Obavijest, zaštita osobnih podataka

 

Za sve objavljene informacije i fotografije na web stranicama Osnovne škole Dalj postoje pisane suglasnosti za njihovo objavljivanje sukladno Općoj direktivi o zaštiti osobnih podataka. Svako neovlašteno preuzimanje fotografija i sadržaja s ove web stranice nije dopušteno.


Upisi u srednju školu


Časopisi


Korisni linkovi

Savjetodavne linije

preskoči na navigaciju