preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 
Obavijest, zaštita osobnih podataka

 

Za sve objavljene informacije i fotografije na web stranicama Osnovne škole Dalj postoje pisane suglasnosti za njihovo objavljivanje sukladno Općoj direktivi o zaštiti osobnih podataka. Svako neovlašteno preuzimanje fotografija i sadržaja s ove web stranice nije dopušteno.

Brojač posjeta
Ispis statistike od 24. 1. 2012.

Ukupno: 301592
vijesti

Obavijest roditeljima djece obveznika upisa u prvi razred

 
 
Upis djece u prvi razred provodit će se u svim osnovnim školama na području Osječko-baranjske županije dana 12. i 13. lipnja 2023. godine (ponedjeljak i utorak) u vremenu od 8 do 12 sati i od 16 do 19 sati.
 
 

Roditelj, skrbnik odnosno osoba koja skrbi o djetetu prilikom dolaska na upis u prostorijama OŠ Dalj u gore navedenim terminima treba samo ponijeti:

javnu ispravu kojom se može utvrditi djetetov identitet i mjesto prebivališta ili boravišta.

Nije potrebno donositi rodni list ni domovnicu, niti kakvu drugu dokumentaciju - osim identifikacijske isprave.

Na upis nije potrebno dovesti dijete.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 1. 6. 2023. 08:26

5. biciklijada! :-D 🚲🚲🚲

 

 

Dragi učenici, obavještavamo vas kako će se 5. uzastopna biciklijada naše Škole - sad već, možemo reći, jubilarnaodržati 7. lipnja 2023., u prijepodnevnim satima.

 

- - -

Važno je da uoči same biciklijade pripremite i pregledate bicikl koji ćete voziti, da bude siguran za vožnju, te si ponesete kapu i kremu za zaštitu od sunca, kako biste mogli uživati bez neugodnih opeklina ili glavobolje. Također je vrlo važno da ponesete i bočicu obične vode.

Užina će biti osigurana u PŠ Erdut, a za sve dodatne informacije možete se obratiti svom razredniku/razrednici.

Radujemo se zajedničkom druženju i aktivnoj zabavi u prirodi. 🌞🌳🚲

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 23. 5. 2023. 13:57

Moje medijsko ja - radionica medijske pismenosti u projektu KOZMOS

Da je obrazovanje za medijsku pismenost važna sastavnica i formalnog i neformalnog obrazovanja znaju i nastavnici i učenici naše škole. Tako smo se priključiti obilježavanju 6. Dana medijske pismenosti organizacijom radionice za učenike i nastavnike naziva „Medijska pismenost- pismenost novog doba“. Pod vodstvom Brune Koića i Mirne Šmit učenici i nastavnici učili su kako odgovoriti različitim pojavama u medijskom prostoru. 

  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 6. 5. 2023. 13:01

Učenica Tamara i učiteljica Slađana - zajednička izložba učenika i mentora

Povodom Međunarodnog dana darovite djece, u utorak, 21. ožujka 2023., u punoj dvorani Kulturnog centra u Osijeku održana je izložba likovnih radova učenika od 5. do 8.  razreda i njihovih učitelja. Izložbu je organizirala Osječko-baranjska županije u suradnji sa Županijskim stručnim vijećem učitelja likovne kulture.

  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 24. 3. 2023. 10:16

Dan matematike u našoj školi: Ni kolače ne možemo praviti bez matematike!

Brojke nas često okružuju u svakodnevnom životu – računamo kućne budžete, vodimo računa o vremenu, pamtimo različite brojeve i slično. No, ono čega možda nismo često svjesni je činjenica da brojke i matematika itekako mogu biti zanimljivi i djeci i odraslima. 

Brojeći korake uz matematiku možemo plesati, praviti kolače ili izračunati koliko nam kilometara treba od kuće do škole. 

Kako bismo približili brojke i matematiku kao školski predmet, organizirali smo obilježavanje Dana matematike nizom interaktivnih radionica u našoj školi.   

Dan matematike obilježili smo u projektu KOZMOS te su učenici na dar dobili ravnala, džepne kalkulatore, povećala, kompase, USB kartice i ostale promotivne materijale koji će im, vjerujemo, koristiti i u nastavi matematike.

 
  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 21. 3. 2023. 20:03

Poziv roditeljima na sudjelovanje u STEM radionici (škola + centar DOKKICA)

 

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 14. 3. 2023. 08:30

Otvoren natječaj za radno mjesto

 

Poštovani, na oglasnoj ploči možete naći trenutno otvoren natječaj za radno mjesto u OŠ Dalj, Dalj.

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 8. 3. 2023. 14:05

Prve radionice u sklopu projekta SADI

Učenici 5.a, 5.b i 7.a razreda, zajedno sa svojim razrednicama, ovih su dana sudjelovali na radionicama u sklopu projekta SADI. Projekt, punog naziva „Solidarno i aktivno do inkluzije“, izvodi se pod vodstvom Nansen Dijalog Centra. Cilj mu je istražiti migracije unutar obitelji i zajednice, osvijestiti ostale u školi i zajednici o suživotu s izbjeglicama te olakšati uključivanje izbjeglica u život zajednice.
Prve su radionice obuhvaćale istraživanje obiteljskog porijekla te razvijanje slike o sebi i svom kulturnom i nacionalnom identitetu. 
S istim žarom i osmijehom rad nastavljamo tijekom ožujka i travnja.

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Iva Stanić  datum: 8. 3. 2023. 12:27

Budi prijatelj, ne-nasilnik!

Dan ružičastih majica (22. veljače) obilježili smo tek pri povratku u školske klupe nakon drugoga dijela zimskih praznika, ali zato u velikom broju i stilu, jer – za širenje dobre energije nikad nije kasno.

Ovogodišnji međunarodni slogan bio je Podižimo jedni druge! / Lift each other up!. Mi smo mu dodali i naš vlastiti: Budi prijatelj, ne-nasilnik! / Be a buddy, not a bully!, što smo i pokazali noseći prigodne bedževe.

  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 6. 3. 2023. 21:10

Počele su edukacije u projektu KOZMOS

Dvodnevnim modulom 'Interkulturalnost' u suradnji s Nansen dijalog centrom Osijek započele su edukacije za odgojno-obrazovne djelatnice i djelatnike u projektu KOZMOS Osnovne škole Dalj. Sljedeća će tri mjeseca učiteljice i učitelji, učenice i učenici imati priliku sudjelovati na više od 200 sati edukacija 🎉
 
  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 6. 3. 2023. 21:01

Županijsko natjecanje iz informatike

U petak 17. 2. 2023. održano je Županijsko natjecanje iz informatike. Dom tehnike Osijek je ugostio najbolje mlade informatičare, osnovnoškolce iz cijele Osječko-baranjske županije. Našu školu predstavljalo je 9 učenika sa svojim učiteljicama mentoricama Zdravkom Milošić i Dalijom Lazarević.

 

U kategoriji Digitalne kompetencije 5 i 6 ostvareni su sljedeći uspjesi:

2. mjesto - Maša Tišma

4. mjesto - Mateo Mihaljević

7. mjesto – Vojin Ivan

9. mjesto – Ružica Dujić

* Andrej Samardžija zbog bolesti nije mogao pristupiti natjecanju 

 

U kategoriji Osnove informatike 7 i 8 osvojena su:

4. mjesto – Lukas Francem

6. mjesto – Vuk Ivan

8. mjesto – Una Panišić

9. mjesto - Barbara Kuna

 

Čestitke učenicima i mentoricama na odličnim rezultatima!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Milošić  datum: 20. 2. 2023. 10:22

Dan sigurnijeg interneta

Dan sigurnijeg interneta je godišnji događaj koji se slavi širom svijeta na drugi dan drugoga tjedna u drugome mjesecu. Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta je „Zajedno za bolji Internet“, a ove je godine proslavio i svoj 20. rođendan. Cilj Dana sigurnijeg interneta je podizanje svijesti o sigurnosti na internetu, promocija sigurnog i odgovornog korištenja tehnologije, posebice među djecom i mladima.

Tijekom tjedna od 6. do 10. veljače 2023. Dan sigurnijeg interneta obilježavao se na satima informatike u svim razredima nizom različitih aktivnosti. Učenici su proučavali edukativne brošure, igrali razne edukativne igrice o sigurnosti na internetu, razgovarali o pravilima ponašanja, slušali predavanja, izrađivali digitalne materijale sa savjetima i načinima sigurnog korištenja interneta, osmišljavali korisne online izazove, gledali edukacijske video uratke, raspravljali o njima, razgovarali o opasnostima s kojima se mogu susresti na internetu, što mogu poduzeti protiv toga, kako se zaštititi i biti što sigurniji na internetu. 

FOTOGALERIJA

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Milošić  datum: 13. 2. 2023. 10:02

Uspjeh odbojkaške ekipe na gradskom natjecanju

 

 

Odbojkaška muška ekipa, učenici 5.a i 6.a razreda sa svojom učiteljicom TZK, Sandrom Rabrenović, 23.1.2023. sudjelovali su na Gradskom natjecanju ŠSD OŠ 5.-6. razreda u odbojci. Odigrane su dvije utakmice, kup sustavom. Naši odbojkaši osvojili su 3. mjesto.

Ponosni smo na naše odbojkaše i čestitamo im na uspjehu!

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 2. 2. 2023. 11:00

Obavijest roditeljima o pretprijavama za upis u osnovnu školu (šk. god. 2023.-2024.)

 

 

Poštovani roditelji djece obveznika upisa u osnovnu školu u školskoj godini 2023./2024., obavještavamo Vas da je pretprijavu za upis u školu potrebno izvršiti do 10. veljače 2023., putem poveznice na mrežnoj stranici Škole, pozivom na broj 590-195 ili dolaskom u Školu (od 8 do 15:30 sati).

POVEZNICA ZA PRETPRIJAVU DJETETA ZA UPIS U ŠKOLU

Obveznici upisa u osnovnu školu, za školsku 2023./2024. godinu, su djeca rođena u razdoblju od 1. travnja 2016. do 31. ožujka 2017., i djeca kojoj je u šk. god. 2022./2023. odgođen upis u prvi razred osnovne škole.

Prije upisa u prvi razred, koji će se odvijati u lipnju 2023., potrebno je utvrditi je li dijete tjelesno i psihološki spremno za polazak u školu. Psihofizičko stanje djeteta utvrđuje Stručno povjerenstvo škole, u čijem je sastavu i školska liječnica Dolores Juretić-Kovač.

Po završetku pretprijava roditelji će biti obaviješteni telefonskim putem o terminu pregleda svojeg djeteta (kroz nekoliko tjedana nakon što Škola utvrdi termine sa školskom liječnicom), te nije potrebno da roditelji zovu Školu - osim ako imaju kakvo pitanje ili nejasnoću (na telefon školske pedagoginje: 303-874).

Roditelji se mogu detaljnije informirati o postupku upisa i u Planu upisa djece u prvi razred osnovne škole za 2023./2024. školsku godinu na području Osječko-baranjske županije, te na mrežnim stranicama OBŽ, gdje mogu pronaći sve potrebne upute i obrasce.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 31. 1. 2023. 08:36

Pozivnica/Позивница

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Milošić  datum: 25. 1. 2023. 13:58

Javni poziv za dostavu ponuda za organizaciju ekskurzije

Poštovani, na mrežnoj stranici EKSKURZIJE-IZLETI možete pogledati javni poziv za dostavu ponuda za organizaciju višednevne učeničke ekskurzije.

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 20. 1. 2023. 11:37

Prvo studijsko putovanje u projektu KOZMOS

Proveli smo prvo studijsko putovanje za djelatnike naše škole u projektu Kozmos – Kvalitetno Obrazovanje Za Modernu Osnovnu Školu. Projekt je to koji provodimo u suradnji s Nansen Dijalog Centrom Osijek, Poduzetničko-razvojnim centrom općine Erdut, Kulturnim i znanstvenim centrom 'Milutin Milanković' Dalj, Parkom znanosti iz Oroslavja i Nansen Akademijom iz Norveške.
  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 17. 1. 2023. 11:58

Dobrodošli natrag u svoju školu!

U ponedjeljak, 9. siječnja, počinje drugo obrazovno razdoblje u ovoj nastavnoj godini koje traje do 17. veljače kada slijedi tjedan dana drugoga dijela zimskoga odmora.
Na početku drugoga obrazovnog razdoblja učiteljice i učitelje očekuje studijsko putovanje u projektu Kozmos koje uključuje posjet Znanstveno-edukacijskom centru Višnjan, Talijanskoj osnovnoj školi - Scuola elementare italiana "Bernardo Parentin" u Poreču, Osnovnoj školi "Trsat", planetariju i zvjezdarnici u Rijeci te Slatkovodnom akvariju 'Aquatika' u Karlovcu. Uskoro slijede putovanja učenika na terensku nastavu te radionice u kojima će unaprijediti svoje vještine i znanja u STEM području.
Ukupna vrijednost projekta Kozmos je 3.894.833,97 kuna, od čega 85 % financiraju Island, Kneževina Lihtenštajn i Kraljevina Norveška kroz financijski mehanizam Europskog gospodarskog prostora EGP, a 15 % iznosa financira se iz državnoga proračuna Republike Hrvatske.
Dobrodošli natrag u svoju školu 🏫🎒👨‍🏫👩‍🏫
  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 6. 1. 2023. 12:27

💚

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 20. 12. 2022. 16:43

Naš mural u sklopu projekta DANUrB+

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 19. 12. 2022. 18:20

Dabar - međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja

Na satima informatike 167 učenika naše škole su, zajedno sa svojim učiteljicama Dalijom Lazarević i Zdravkom Milošić, sudjelovali u međunarodnom natjecanju iz informatike i računalnog razmišljanjdabar@ucitelji.hr 2022 u četiri kategorije: MikroDabar, MiliDabar, KiloDabar i MegaDabar te postigli izvrsne rezultate. 

Čak 25 učenika naše škole su među prvih 10% najboljih u Hrvatskoj te su postignutim rezultatom osvojili i Zlatnu diplomu.

 
U kategoriji MikroDabar (1.r. i 2.r.) sudjelovalo je 5530 učenika, a zlatnu diplomu dobili su: Ana Stanić (1. mjesto), Dunja Klajić (3. mjesto), Anđela Brozičević (10. mjesto), Toni Bogdanović (16. mjesto), Nikola Karavukovac (19. mjesto), Milica Palančević (21. mjesto), Minja Dokić (25. mjesto), Dunja Marić (26. mjesto), Anja Bokonja (33. mjesto) i Una Čalošević (33. mjesto).
 
U kategoriji MiliDabar (3. i 4. razred) sudjelovalo je 11886 učenika, a zlatnu diplomu dobili su: David Ivanković (2. mjesto), Andrija Stanić (6. mjesto), Damian Marić (29. mjesto) i Selena Brunjaji (40. mjesto).
 
U kategoriji KiloDabar (5. i 6. razred) ove je godine sudjelovalo 14667 učenika iz Hrvatske, a zlatnu diplomu dobili su: Vojin Ivan (22. mjesto), Mateo Mihaljević (26. mjesto), Maša Tišma (26. mjesto), Veljko Ilinčić (49. mjesto) i Andrej Samardžija (59. mjesto).
 
U kategoriji MegaDabar (7. i 8. razred) bilo je 10560 sudionika, a zlatnu diplomu dobili su: Vuk Ivan (25. mjesto), Filip Kajan (69. mjesto), Andrej Divljaković (143. mjesto), Josip Gostić (146. mjesto), Teodor Dokić (183. mjesto) i Miloš Klajić (213. mjesto).

Svim učenicima zahvaljujemo na sudjelovanju, a našim "zlatnim" učenicima od srca čestitamo!
  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Milošić  datum: 28. 11. 2022. 17:19

Javni poziv za dostavu ponuda za provedbu izvanučioničke nastave

 

Poštovani, možete pregledati Javni poziv za dostavu ponuda za provedbu izvanučioničke nastave - u izborniku mrežne stranice OŠ Dalj, pod stavkom EKSKURZIJE - IZLETI.

 

⛺️

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 21. 11. 2022. 09:47

Glazboputje u Dalju 🎶🎻🥁🎹

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 9. 11. 2022. 12:43

Europski tjedan programiranja #EUCodeWeek

I ove smo godine na satima informatike obilježili Europski tjedan programiranja, CodeWeek, koji se održavao od 8. do 23. listopada 2022.

Učenici su sudjelovali u nizu aktivnosti kojima su razvijali logičko zaključivanje, računalno, kritičko i analitičko razmišljanje te rješavanje problema.

Pod Opširnije možete pročitati više o Europskom tjednu programiranja.

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Milošić  datum: 21. 10. 2022. 16:30

Sudjelovanje učitelja OŠ Dalj Tomislava Vukovića na godišnjoj konferenciji europske mreže RAN

 

 

 

Dana 13. i 14. listopada 2022. nastavnik Tomislav Vuković sudjelovao je kao predstavnik Osnovne škole Dalj na godišnjoj konferenciji u sklopu europske mreže RAN (Radicalization Awareness Network) koja je održana u Bruxellesu. Na konferenciji je sudjelovalo 130 sudionika iz različitih europskih država. Cilj konferencije bio je upoznavanje s novim sigurnosnim izazovima koji su zahvatili Europu nakon izbijanja pandemije Covida-19 i rata u Ukrajini te fokusiranje na strategije njihova sprječavanja. Neke od obrađenih tema bile su širenje lažnih vijesti, teorija zavjere, širenje ekstremizma putem društvenih mreža te jačanje pokreta kao što su incel i manosfera.

Mrežu RAN osnovala je Europska komisija s ciljem sprječavanja radikalizma i nasilnog ekstremizma u Europi, a Osnovna škola Dalj dio je radne skupine Youth & Education (Mladi i obrazovanje).

 

  :: opširnije :: 


objavio: Elizabeta Marićak  datum: 18. 10. 2022. 07:31

(Ne)zaboravljeni!

Učenici 8.a razreda i ove godine su uspješno realizirali razredni projekt (NE)ZABRAVLJENI!, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se obilježava 1. listopada  s ciljem jačanja podrške osobama starije dobi. Ovoga puta  učenici su svoje bake i djedove vratili u školske klupe kako bi zajedno pogledali film. Ugodno druženje uz puno smijeha  upotpunile su palačinke koje su pripremili učenici na nastavi Domaćinstva s učiteljicom Vesnom Lazarević.

 Zahvaljujemo se svima, a posebno našim dragim nezaboravljenim gostima koji iz dana u dan obogaćuju i upotpunjuju naš život.

 

Sandra Rabrenović

(НЕ)ЗАБОРАВЉЕНИ!

Ученици 8.а оделења су и ове године успешно реализовали одељенски пројекат (НЕ)ЗАБОРАВЉЕНИ!, поводом Међународног дана старијих особа, који се обележава 1. октобра с циљем јачања подршке особама старије живтне доби. Овога пута ученици су своје баке и деке вратили у школске клупе како би заједно погледали филм. Угодно дружење уз пуно смеха употпуниле су укусне палачинке које су припремили ученици на настави Домаћинства с учитељицом Весном Лазаревић.

Захваљујемо се свима, а посебно нашим драгим „незаборављеним“ гостима који из дана у дан обогаћују и употпуњују наш живот.

 

Сандра Рабреновић

 

  :: opširnije :: 


objavio: Tamara Lazar  datum: 10. 10. 2022. 12:03

Održana uvodna konferencija projekta KOZMOS - Kvalitetno obrazovanje za modernu osnovnu školu Vijest ima dokument u privitku

 U našoj je školi 7. listopada 2022. održana uvodna konferencija projekta KOZMOS - Kvalitetno obrazovanje za modernu osnovnu školu koji će unaprijediti vještine učitelja i drugih odgojno-obrazovnih djelatnika te učenika u području STEM-a, IKT-a, aktivnoga građanstva i poduzetništva. Projekt se provodi od 1. kolovoza 2022. do 30. travnja 2024., njegov je nositelj naša škola, a partneri su Poduzetničko-razvojni centar općine Erdut Lokalna razvojna agencija d.o.o., Kulturni i znanstveni centar 'Milutin Milanković' Dalj, Nansen dijalog centar Osijek, Park znanosti Oroslavje i Nansen Akademija iz Norveške.  

  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 9. 10. 2022. 12:30

Sretno u novoj školskoj godini!

Nakon dugog i vrućeg ljeta, s prvim kišama, vraćamo se u školu! U ponedjeljak, 5. rujna, počinje nova nastavna godina u kojoj nas očekuju novi izazovi i novi uspjesi.

Prvi 'sastanak' zakazujemo u ponedjeljak u 8:00 sati u školskom predvorju odakle će, poslije uvodnoga pozdrava ravnateljice Zrinke Vučinić, učenici s razrednicama i razrednicima biti raspoređeni po učionicama. Sati će biti skraćeni na 40 minuta. Prva će dva sata učenici imati sat razrednika, a treći  prema rasporedu. U ponedjeljak počinje i školska užina.

Podsjećamo, učenici trebaju ponijeti (prazne) ruksake jer ih u školi čekaju udžbenici, radne bilježnice i ostali radni materijal koji je i ove godine osiguran iz državnoga i općinskoga proračuna.

Učenici prvih razreda i njihovi roditelji u školu trebaju doći u 10:30 sati kada ih očekuje ulazak u školski svijet i upoznavanje učiteljica i učitelja.

Autobus za učenike putnike polazi iz Aljmaša u 7:15 te redom prolazi kroz Dalj Planinu, Erdut, Orašje i Bogaljevce. Poslije tri sata nastave autobus ispred škole kreće u 10:30 sati.

Nastavna godina počinje bez epidemioloških mjera.

Neka nam ova školska godina 2022./2023. bude uspješna, sretna i – zdrava! Vidimo se!  

  :: opširnije :: 


objavio: Daniela Maršalek  datum: 2. 9. 2022. 15:02
» Arhiva naših vijesti    
 


Projekt KOZMOS


Društvene mreže OŠ Dalj

Način rada za stranke

 

Molimo stranke da svoje upite i zahtjeve Školi dostave prvenstveno putem e-pošte na adresu                  ured@os-dalj.skole.hr, ili kontaktiraju Školu na brojeve telefona:

ravnatelj 031/592-155, tajništvo 031/590-195.

Stranke pri dolasku u Školu trebaju pozvoniti na ulaznim vratima te pričekati upute zaposlenika.

 

adresa elektroničke pošte za primanje pismena:

ured@os-dalj.skole.hr

 


Biciklijada 💙

 

Prisjetimo se i jedne naše prošle biciklijade, 2020.! 🚲😄


Podsjetnik roditeljima

 

Poštovani roditelji, u slučaju pojave simptoma bilo kakve zarazne bolesti kod Vašeg djeteta, osobito koji upućuju na moguću zarazu COVID-19:

  • povišena tjelesna temperatura (pod pazuhom >37,2°C)
  • simptomi respiratorne bolesti - kašalj, poteškoće u disanju, grlobolja
  • poremećaj osjeta njuha i okusa
  • gastrointestinalne smetnje (proljev, povraćanje i bol u trbuhu, posebno kod manje djece)

potrebno je dijete ostaviti kod kuće, te nazvati telefonom izabranog liječnika obiteljske medicine/pedijatra i razrednika Vašeg djeteta.

Roditelj može opravdati izostanak djeteta s nastave koji traje do tri radna dana.

Opravdanost izostanka s nastave, zbog zdravstvenih razloga, u trajanju duljem od tri radna dana uzastopno dokazuje se liječničkom potvrdom.


 ​


 


Upisi u srednju školu

Tražilica

Kalendar
« Lipanj 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Časopisi


Korisni linkovi

Savjetodavne linije

preskoči na navigaciju